De huiskapperie logo
De huiskapperie

Allergiearme kleuring

Een nieuw kleurtje geeft uw kapsel een frisse, nieuwe look. Bij De Huiskapperie zijn wij gespecialiseerd in haar kleuren en bekijken wij graag samen met u welke kleur het best bij u past. Bovendien maken wij ook gebruik van allergiearme kleuringen van Kolleston Perfect INNOSENSE, het eerste kleuringmerk geformuleerd met ME+ en zonder pPD of pTD.

Denkt u er aan uw haar te laten kleuren, maar bent u er niet zeker van of u allergisch zal reageren of niet? Dan is het zeker raadzaam een test te laten voeren. De Huiskapperie kan deze test snel en eenvoudig uitvoeren zodat u zeker bent dat u geen allergische reactie zal krijgen op de kleurproducten die wij gebruiken.

Het gamma haarkleuringen van INNOSENSE is bovendien samengesteld volgens een formule die het risico op een allergische reactie gevoelig verkleint. Hieronder krijgt u een overzicht van de producten die wij in ons kapsalon gebruiken.

Contacteer ons

De-Huiskapperie-Mechelen

Onze kleuringsproducten

KP INNOSENSE is een permanente kleuring, officieel goedgekeurd door de stichting ECARF (Europese Stichting voor Allergieonderzoek).
De eerste permanente kleuring met 100% dekking van grijze haren en 3 oplichtingsniveaus.

EOS is een semipermanente kleuring op plantenbasis met een nieuwe formule voor langere houdbaarheid, een intensieve glans en versteviging van de haarstructuur.
Kleuring zonder ammoniak
Verheldering is niet mogelijk met dit gamma, aangezien het een plantaardige kleuring is
Dekt tot 40% grijze haren
Voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën is het raadzaam om op voorhand een test te laten uitvoeren in het salon om vast te stellen of u een allergische reactie kan krijgen op dit product

ILLUMINA is een permanente kleuring en zorgt voor een natuurlijk, subtiel, modern resultaat en sterk glanzend haar.
100% dekkracht met transparante look

KOLESTON PERFECT is een permanente kleuring in een intense, rijke en levendige kleur.
100% dekkracht

COLOR TOUCH is een semipermanente kleuring in een intense natuurlijke kleur zonder ammoniak, die zorgt voor een veelzijdige en stralende kleur.
Dekt 50-70 % grijze haren

COLOR FRESH is een tijdelijke kleuring die zorgt voor een subtiele schakering, zonder ammoniak en alcohol.
Dekt 30 % grijze haren