Haarwerken

Haarverlies, dunner wordend of poreus haar

Veel mensen vandaag de dag worden geconfronteerd met haarverlies, dunner wordend of poreus haar. Dit kan vele oorzaken hebben: de effecten van chemotherapie, hormonale storingen, Alopecia Areata, mannelijke kaalheid,… Afhankelijk van de oorzaak en van persoon tot persoon kan de wens ontstaan om het haarverlies tegen te gaan of te verhullen met een pruik of haarstuk. Haarverlies kan immers gepaard gaan met een verlies aan zelfvertrouwen en algemeen welbevinden.

De Huiskapperie biedt een ruim assortiment haarwerken in vele kleuren en stijlen. Daarnaast vindt u bij ons ook alle nodige verzorgingsproducten en accessoires zoals modieuze en comfortabele hoofddeksels. Wij bieden onze diensten aan in Mechelen en omstreken, en durven beweren dat u ook in de hele provincie Antwerpen voor pruiken geen betere service zal vinden.

Onze haarwerkenspecialist Philippe ontvangt u graag in onze zaak voor een ongedwongen gesprek in een aangename omgeving. Hier kan u in alle vrijheid uw vragen, bezorgdheden, voorkeuren en wensen met ons bespreken. Wij nemen de tijd om uw situatie onder de loep te nemen en luisteren naar alles wat u ons wilt meedelen. Bovendien werken wij nauw samen met verschillende ziekenhuizen om u een optimale service en opvolging te kunnen garanderen. Zo kunnen wij u het best van dienst zijn.

Haarwerkenspecialist Philippe helpt u graag bij het kiezen van de juiste pruik en hoofddeksel. Wij nemen graag de tijd om u kennis te laten maken met de verschillende afwerkingen, modellen en kleuren. Ook kan u het haarstuk altijd uitproberen, rustig aan het materiaal voelen,… Wij doen er alles aan om het kiesproces zo comfortabel en ontspannen mogelijk te laten verlopen. Bovendien kan u in onze aparte afdeling rekenen op alle discretie.

Onze winkel voor haarwerken binnenstappen, is misschien initieel een (te) grote stap. In dat geval kan u ons contacteren voor vragen of een eerste kennismaking bij u thuis. Met veel plezier brengen wij een huisbezoek.

Hoofdhuidproblemen

Gezond haar heeft een gezonde hoofdhuid nodig. Wanneer er een probleem is in de hoofdhuid, kan het haar gevoelig dunner of poreus worden, of dit kan leiden tot haaruitval. De Huiskapperie kan u ook hierbij helpen.

Wij zijn een erkend salon voor Mediceuticals. Dit gekende merk produceert hoogwaardige producten met dermatologische werking die het haar en de hoofdhuid in een perfect gezonde conditie brengen en/of houden.

Met de Mediceutals Scoop voeren we een grondige analyse uit van uw hoofdhuid. Op basis van de resultaten stellen wij u de gepaste behandeling en producten voor om uw hoofdhuid optimaal te verzorgen, zodat uw haar wordt gerevitaliseerd.

Bent u geïnteresseerd in dergelijke analyse of wilt u een afspraak maken om ons assortiment pruiken en hoofddeksels te bekijken? Neem contact met ons op. Wij helpen u dan graag verder.

Mediceuticals bij chemotherapie

Mediceuticals ondersteunt het stimuleren van nieuwe haargroei en draagt bij aan de optimalisatie van de haren en hoofdhuid. Voor het beste resultaat wordt geadviseerd om reeds te starten met Mediceuticals vóór de chemo-behandeling. Neem altijd contact op met de Mediceuticals specialist/haarwerker bij De Huiskapperie voor persoonlijk advies en begeleiding.

Behandelplan bij chemotherapie

Dagelijks de hoofdhuid voorzichtig wassen met lauw water en een Mediceuticals Cleanser, en vervolgens conditioneren. Twee maal per dag de Mediceuticals verzorgingsproducten aanbrengen. Hand- en bodycrème voor om uw huid te verzorgen. U kan de producten van Mediceuticals ook na de behandeling blijven gebruiken om uw haar en hoofdhuid in optimale conditie te houden.

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x